Sådan kommer du billigt til London

London

London må siges at være en af de mest besøgte storbyer i Europa. Hvis du tager på en storbyferie i London, så er du også sikker på, at du ikke kommer til at kede dig. I hvert fald ikke lige med det samme. Der er hele tiden fuld knald på, og når det hele bliver lidt for meget, så er det oplagte muligheder for at tage en slapper i en af de mange skønne parker, som findes overalt i den engelske hovedstad. Så har du aldrig været i London før, så er det da på tide, det sker.

Og det fede ved en storbyferie til London er, at det ikke behøver at koste særlig mange penge for dig. Det dyreste for dig bliver formodentlig hotellet, hvis du vel og mærke gerne vil bo i det centrale London. Vælger du at bo lidt væk fra centrum, så er der gode muligheder for at finde overnatningsmuligheder for overkommelige priser.

Selve flybilletterne til London koster næsten ikke noget, hvilket er det bedste af det hele. Er du heldig at ramme de rette datoer, så kan du komme til London og hjem igen, for noget der ligner 500 kroner. Så det er bare med at udnytte de priser, mens de stadig er så lave.

Så kommer du til at flyve med eksempelvis Easyjet, og da turen kun er på en halvanden time, så er det altså til at overkomme, at der ikke er så meget benplads. Turen derover kan nogle gange fås for ned til 120 kroner, og er du ligeglad med, hvor du sidder, og har du kun behov for en enkelt rygsæk, så skal du ikke betale yderligere penge. Dog skal du lægge ekstra, hvis du eksempelvis gerne selv vil bestemme, hvor du vil sidde i flyet, eller har behov for at have en kuffert med.