Rejser til Dubai behøver ikke koste kassen

Dubai Downtown soldnedgang

Er du en fan af storbyer, så er det helt klart et must at lægge vejen forbi skønne Dubai på et tidspunkt. Har du allerede været der, så vil du også vide, at det er en by, hvor alt er muligt, hvis man bare har pengene i orden. Det er også en by, der både byder på et glimt af luksuslivet og gadelivet, i og med der er så stort et spænd mellem de rigeste og fattigste. Alt i alt er det bare en rigtig spændende feriedestination, som kan fascinere en på mange måder. Har du ikke været der før, og kunne du godt tænke dig at besøge byen for første gang, så kan det være rart at vide, at det ikke behøver at koste kassen, hvis du skal til Dubai.

Man kan nemlig sagtens finde et par billige rejser til Dubai, hvor alle har mulighed for at være med. Eller næsten alle. For man skal selvfølgelig stadig betale for fly og hotel, men i stedet for at betale 15-20.000 kroner for et fly t/r, så kan du være heldig at finde afgange, der ligger i et prisleje på mellem 1500 og 2500 kroner. Så har du bare fornuften med dig, når du sidder og skal vælge fly og hotel, så kan du altså ende med at komme af sted for en helt fair pris. Og hotellet kan man også finde for 3.000-6.000 for en uge. Og så bliver det i alt ikke så galt igen.

Så rejser til Dubai behøver bestemt ikke koste det hvide ud af øjnene. Selvfølgelig kommer det til at have sin pris, hvis du gerne vil smage på luksuslivet i Dubai. Men så kan du bruge de penge, du har sparet på flyet og hotellet til at shoppe, spise god mad og udforske millionbyen.