Hvilke muligheder har du for lån?

Lånemuligheder

Mangler du penge? Så læs her om dine muligheder for lån – og hvilke typer af lån, som du skal holde dig langt fra. For alle lån er ikke ens, og mens nogle lån kan være meget fornuftige, så er der andre, som du absolut ikke skal røre med en ildtang.

Bl.a. er der jo de superhurtige smslån – også kaldet mobillån. De er utrolig nemme – og derfor også meget populære. Du sender en sms via din mobiltelefon, og hvis du bliver godkendt, så har du pengene på din konto i løbet af kort tid.

Det lyder jo dejligt, men problemet med denne form for lån er, at de er meget dyre. Du kommer virkelig til at betale for, at det skal være nemt. Låner du et lille beløb én gang, så er det måske ikke noget problem. Men er det en låneform, som du benytter ofte, så kommer det til at koste dig rigtig mange penge.

Vælg en billigere låneform

Heldigvis er der flere andre former for lån, der er noget billigere. Et online lån kunne være en mulighed. På mange måder minder det om et smslån – bortset fra at du bruger computeren til din låneansøgning i stedet.

Den store forskel ligger dog i, hvad lånet kommer til at koste dig. Et online lån er væsentlig billigere end et mobillån.

Skal det være billigst muligt, kommer du dog ikke udenom et banklån i form af f.eks. en kassekredit. Ja, det er mere besværligt at skulle en tur i banken. Men til gengæld sparer du en masse udgifter – og det er jo også værd at tage med.

Og har du en kassekredit, betaler du jo også kun renter af de penge, som du har lånt. Så efterhånden som du betaler tilbage, vil dine renteudgifter også blive mindre.