Forvent god service fra de danske rejsebureauer

Rejsebureau

Når man skal ud og rejse som dansker, så har man altid en eller anden form for et skeptisk anfald, inden man skal af sted. Man begynder at tvivle på, om hotellet overhovedet er godt nok. Man er bange for, at billederne af hotellet, som man så hjemmefra, måske ikke stemmer overens i virkeligheden. Og hvad nu hvis kufferterne ikke når frem til destinationen? Man kan have rigtig mange bekymringer, men langt de fleste, for ikke at sige 99% af dem, er unødvendige. De danske rejsebureauer har det nemlig med at levere en ovenud fantastisk service.

Undgå dem fra Kontant

Selvfølgelig er der nogle af bureauer, der har det med at falde udenfor. Men det er så også dem, vi gang på gang ser i programmer som Kontant, Operation X, hængt ud på Ekstrabladet eller hvor vi nu kan få øje på dem. Men der er jo en grund til, at sådan et firma som Spies og StarTour stadig kan hænge ved. Man laver ikke en fantastisk forretning ved at levere dårlig service til danskerne, når de er på ferie, igennem flere årtier. Nej, man beholder sine kunder ved at levere en god og pæn service for dem, og man hjælper kunderne, når de har brug for det.

På den måde er det tydeligt at se, at mange af de store rejsebureauer har en god service overfor deres kunder. For hvis de ikke kunne levere en første klasses service, så var der ingen tvivl om, at de ville have drejet nøglen rundt for lang tid siden. Så du kan sagtens være tryg, når du bestiller fra et af de store rejseselskaber. De ved om nogen, hvad de foretager sig, og har du set et billede af hotellet, så kan du også forvente, at det ser sådan ud.